perjantai 13. joulukuuta 2019

Blogi jää telakalle

Eilisen pyörällä kaatumisen jäljiltä istuskelen kotona sairaslomalla jäätävässä kylkikivussa, jossa yskiminen tyssää siihen, että keuhkoihin ilmaan ottaessa sattuu jo ihan riittävästi ysköksen pysäyttämiseksi. Turhauttaa, kun ei voi tehdä mitään hyödyllistä eikä jaksa istua sohvallakaan (maata ei nimittäin kykene). Siinä sitten ihminen tylsistyy ja ehtii alkaa pyöritellä kaikenlaista mielessään. 

Kännykästä twitteriä selatessani aloin miettimään, milloinka olen viimeksi kirjoitellut olutarvion blogiin ja tyrmistyneenä tajusin siitä olevan jo seitsemän kuukautta! Mihin tämä aika menee? Etenkin vapaa-aika.

Tätä pohtiessani tajusin lähes neljäkymppisellä miehellä olevan meneillään ne kuuluisat ruuhkavuodet. On päivätyö, jossa ikuinen iltaihminen on joutunut opettelemaan menemään välillä töihin jo klo 6.45. Kolme lasta ja keväällä neljäskin (mistähän sekin tuli?!?). Bändillä on nyt puskettu levyä ulos ja päällä on nyt hyvä tekemisen meininki. Sinkku ilmestyy 20.12.2019 ja siihen olen editoinut videota, jotta saataisiin julkaisuun samaan aikaan. Levy on miksattu ja toivottavasti julkaisu saadaan alkuvuoden puolelle. Kaiken tämän hässäkän lisäksi talostamme löytyi keväällä hometta paristakin kohtaa rakenteista, josta tehtiin vielä lisätutkimuksia ja nyt lakimies tekee työtään. Itse saa hermoilla mahdollista lopputulosta ja sitä, mistä helvetistä kaikkeen tähän rahat kaivaa. Ei ole halpaa, minkä varmaan kaikki joskus vastaavaan tilanteeseen joutuneet tietävät. Ei nimittäin ole halpaa myöskään korjaaminen.

Sinne on siis minun aikani (ja rahani) viimeisen puolen vuoden aikana mennyt ja nyt tulin siihen tulokseen, että nostan blogini telakalle ainakin toistaiseksi. Oluita olen maistellut edelleen kuitenkin sillä erotuksella, että on joutunut vyön kiristyksen vuoksi tinkimään myös osasta mielenkiintoisimmista oluista, kun rahuli ei yksinkertaisesti ole riittänyt. Lisäksi maisteluun ei viitsi arkipäivänä kovin vahvaa olutta ottaa aikaisten herätysten vuoksi. Aiemmin olen yleensä kirjoittanut olutarviot aina iltaisin klo 21 alkaen ja nyt on tämäkin aika käynyt hankalaksi, kun oluen on ehtinyt avaamaan monesti vasta klo 22 jälkeen. Kotioluen tekeminenkin on jäänyt ajan puutteen vuoksi kokonaan tauolle.

Totuus on välillä syytä kohdata ja tunnustaa tappionsa, vaikka se sattuu kuin yskiminen kylkeen tällä hetkellä. Vaikka kovasti haluaisin kirjoitella oluista arvioita, niin tällä hetkellä siihen ei löydy riittävästi aikaa. Blogi jää siis nyt määrittelemättömälle tauolle, mutta jatkan oluiden maistelua ja niiden parissa hääräämistä. Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa jatkan tuumailua, kommentointia ja postailuja myös mahdollisuuksien mukaan.

Kiitokset kaikille blogiani tähän asti seuranneille. Melkein 6 vuotta olen blogiani rustaillut ja mukavaa on ollut. Lisäksi olen päässyt maistamaan monia kiinnostavia oluita ja tavannut aivan mahtavia ihmisiä. Jatketaan oluiden parissa sosiaalisen median puolella.

Kippis ja kiitos.

Musamies Markus Lumipuu

2 kommenttia:

 1. Ensiksi: pikaista toipumista pyöräonnettomuuden seurauksista.

  Toiseksi: kiitos blogistasi. Se oli aikanaan yksi esikuva omalleni, joten ainakin yhteen olutharrastajaan blogisi on vaikuttanut. Onnea ja menestystä tärkeämpiin asioihin eli perheen pyörittämiseen ja bänditouhuihin. Toivottavasti myös talon suhteen saatte tyydyttävän ja elämää helpottavan ratkaisun.

  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! :) Toipuminen alkaa olla jo hyvällä mallilla, vaikkei vieläkään pysty nukkumaan selällään. Mahtavaa kuulla, että on voinut vaikuttaa johonkin omalla harrastelullaan. Sinun tarinointi tahtisi oli kyllä alkuun aivan huikean kova!

  Blogin jatkosta en lähde tosiaan mitään vannomaan vaan pidätän harrastuksen omaisesti oikeuden palata sen pariin, jos siltä sattuu huvittamaan. Nyt vain elämä on liian täynnä kaikkea, joten jostain on karsittava. Ja luotan vahvasti siihen, että asioilla on tapana järjestyä jotenkin. Aika paljon huonomminkin voisi mennä.

  Kippis ja juodaan jatkossakin hyviä oluita!

  VastaaPoista